Oulun Rakennuslasi

Olemme kokenut ja monipuolinen toimija lasirakentamisen alalla. Vahvuutemme on paikallisuudessa ja laadukkaassa palvelussa.

Lasialan perheyritys jo vuodesta 1979

Aloitimme toimintamme yli neljäkymmentä vuotta sitten ja olemme nyt perheyritys toisessa polvessa. Muutimme vuoden 2015 lopulla Jäälistä uusiin, parempiin tiloihin Maikkulaan osoitteeseen Riihiraitti 7.

Nopeus on valttimme

Olemme uusineet laitekantamme, joten pystymme takaamaan laadun ja palvelemaan asiakkaitamme nopeasti niin korjaus- kuin sisustuslasiasioissakin. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Arvot toiminnan taustalla

  • Paikallisuus
  • Nopeus
  • Ammattiylpeys
  • Hyvä palvelu

Palvelut

Hoidamme kattavasti kaikki lasityöt. Korjaamme, kuljetamme ja asennamme lasit ammattitaidolla ja vuokraamme työkaluja lasitarpeisiin. Entisöimme myös vanhat ikkunat., klikkaa ja tutustu tarkemmin!

Lue lisää

Tuotteet

Meiltä saat räätälöityihin mittoihin leikatut lasit ja peilit, peililiukuovet, saunan lasitukset ja suihkuseinät, kaidelasit, keittiön välitilan lasit, terassi- ja katelasit, takaneduslasit, sisustuspeilit sekä erityislasit. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset alumiiniprofiilit, saranat ja helat sekä muut lasitarvikkeet.

LUE LISÄÄ